Pecík - odvrácená tvář

23.04.2015 17:03

                                  

Většina z nás zná Pecíka jako pohodového streamera, který je ochotný odvysílat téměř cokoliv a je vždy nespokojený s diváckou účastí.

Jaký ale je jako kapitán/manažer/prezident klubu? Mnoho z vás by asi překvapilo, že bývá v kabině označován za despotu a tyrana.

 
Už když byl Mario Götze kapitán v Tyrkysových slonech, měl s Pecíkovými autoritativními sklony problémy a když už ho dále nesnesl, prostě ho vyhodil z konverzace na skypu a bylo vymalováno. A s novou generací hráčů v tomto týmu to nebylo jiné. V kabině ho prý nikdo neuznával a Pecík se neustále bál, že ho chtějí svrhout.
 
Hráči slonů - Show a Zakk se rozhodli, že se regnou na turnaj 3v3 jako Vikings a přiberou nějakého Poláka +Tomiho a Pepu8 (taky slon). Tak se tedy Vikings zúčastnili Vackova turnaje a Pecík je povyházel ze slonů s tím, že to vzal jako vzpouru.
 
„Myslí si, že jim dovedu hráče a pak si přejmenují tým a odstřihnou to ode mě?”  huboval Pecík, „to není normální toto... normální hajzlovina,” pokračoval. 
„Nikdo ho z týmu neodstřihl, já v týmu zůstal, toto byl jen tým na turnaj,” kontruje Pepa8.
„Všechno na haxu je jen o moci,” dodává Pecík „nic není o důvěře. Ayrton měl taky moc se s tebou vypořádat a nemusel řešit blbosti,” obrátil se na mě Pecík.
 
Simuška, která na turnaji vůbec nebyla, dostala od Pecíka vyhazov taky, prý proto, že se vzpouřenci sympatizovala a tím podkopávala führerovu autoritu.
Kdo tomuto příběhu nevěří, může zajít k Simušce do roomky s nickem Pecík a během chvíle má ban (mám to ozkoušené). 
 
Je pár haxballistů, které mi Pecíkův přístup připomněl a většina z nich už nyní u moci není... naštěstí.